tisdag 6 oktober 2009

Kommentarer om H2 ÖS

Hammarby - Nynäshamn, 8-4
De två snackislagen möttes i Eriksdalshallen. Med snackislag vad det gäller Bajen menar jag att det snackas mycket om dem pga deras oorganiserade verksamhet som ju alldeles uppenbarligen fått negativ konsekvens. Ingen kan väl tycka att Bajen sköts snyggt och bra? Var är infouppdateringarna, faktaunderlagen, kommentarerna från ledningen? All spekulation kring laget skulle kunna dödas genom att man istället bedrev god kommunikation. Nynäs är också ett snackislag, men då baserat på att deras hemsida, deras sportchef och deras coacher är väldigt duktiga på just information. De satsar och de spelar in matchen som sedan eftersänds på webben. De är ett bra exempel på hur god information ges till den breda massan. Resultatet då? Jo, det var väl hyfsat väntat att Bajen skulle ta tre pinnar här. Nynäs gjorde det bra men föll ihop mot slutet. Var det frustration, trötthet, känslan av att det var kört som gjorde att man drar på sig onödiga utvisningar? Bajen trummade på och hade hyfsat bra rull. Satte sina lägen och var bättre i PP. Notera dock att Nynäs var klart med i matchen till c:a tio minuter återstod. Bajenpubliken gjorde återigen bort sig, inklusive Kenta Sjögren. Tragiskt att bevittna. Även Nynäspubliken ska ha sig en känga. Lägg ned kommentarerna som basuneras ut i en idrottshall med barnfamiljer. Vart är ansvaret vad det gäller utbildning och förebild till de yngre?

Storvreta Ungdom - Farsta, 5-5
Toppmöte och ett ganska väntat resultat. Tror stenhårt på dessa lag och de kommer definitivt befinna sig på topp fem listan då serien summeras. Tror att Farsta drog längsta strået genom att plocka en pinne i Uppsala.

Åkersberga - Sundbyberg, 7-6 SD
Sumpan tar sin första poäng men ligger sist i serien. Har dock endast tre pinnar upp till sjätteplatsen. Sumpan delar botten med Nynäs och Täby. Carman gör fyra poäng och kanske har isen lossnat? Riktigt stark tredjeperiod av honom. Ackers plockar en tvåpoängare genom seger i sudden. Tror ändå inte på dem detta år. Jag vidhåller att det blir respass till trean.

Bollstanäs - Södertälje, 4-8
Vart tog den fina formen från försäsongen vägen för Bollstanäs? Kanske mörkade de den? Kanske var den bara ett rykte? Hittills ingen seger i serien (förutom en suddenvinst). Jag har tippat dem i botten och det är där de fortfarande ligger. Södertälje tar planenligt sina tre poäng och hänger på i toppen.

Duvbo - Gottsunda, 8-11
Omgångens skräll. Nederlagstippade Gottsunda åker till Hallonbergshallen och har målkalas. 11 bollar gör man framåt och det måste betyda att Duvbo läckte som ett såll. Vad hände? 0-3 efter 4.01. Det är inte okey. Grattis till Gottsunda som nu har en delad andraplats i serien. Snacka om käftsmäll till tipparna så här långt. Duvbo kommer straffa Täby i nästa fight, var så säkra.

Huddinge - Täby FC, 6-3
Huddinge tar sin andra seger mot bottengänget Täby. Inget konstigt, klart förväntat. Jag kan dock undra hur bra Huddinge egentligen är i år? Man har släppt en del spelare till Balrog vilket borde få negativa konsekvenser. Men men, man tar poängen i denna omgång och tiden får utvisa hur bra de är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar