måndag 19 oktober 2009

Helgens H2 ÖS

Åkersberga - Farsta, 8-4
Vad är det som händer? Ackers, usla Ackers vinner över Farsta. Hur är det möjligt? Stod Farsta på hälarna eller höjde sig verkligen Ackers? Mycket märkligt.

Bollstanäs - Täby, 8-1
Okey, Bollstanäs har tagit sig i kragen. Täby rasar ned i trean. Bye bye.

Duvbo - Sundbyberg, 4-5
Hur står det till i Duvbo? Spelarmaterialet finns, varför lyckas man ej? Ligger nu på en pinsam delad jumboplats under strecket. Nu var det ett derby mot Sumpan vilka verkligen måste plocka poäng. Svår match att spela och sia om. Grattis Sumpan.

Hammarby - Södertälje, 6-5
Giganternas kamp. Uddamålsvinst för Bajen. Vad ska man säga, de är bra och de har spelarna. Det har även Södertälje så det var svårtippat. Såg i matchprotokollet att Södertälje nästan hade hela tredje att kvittera på utan att lyckas. Tufft med två torsk för Södertälje på fem matcher. Ska de vara med så måste de plocka poäng i varje match framöver.

Storvreta Ungdom - Gottsunda, 7-1
Uppsaladerby där utgången var rätt given. Kanske omgångens säkraste etta.

Huddinge - Nynäshamn, 2-6
Här skrällde det lite grann. Nynäs andra vinst i rad. Är man på gång? Har Bollstanäs i nästa omgång. Vinst där och bonngrabbarna har häng på topplagen. Huddinge får det svårt i år. Väger lätt. Blivit av med rutinen.

2 kommentarer:

  1. Är bloggen nerlaggd? : (
    Eller är det något på gång?

    Det är en bra blogg som är kul att följa så jag hoppas du fortsätter.

    SvaraRadera
  2. Gooz >> Bloggen är ej nedlagd, den har haft ett litet ofrivilligt uppehåll bara. Detta pga andra åtaganden och därför tidsbrist. Kul att du tycker om bloggen och kul att du följer den. Det uppskattas.

    SvaraRadera