tisdag 1 september 2009

Tick tack, klockan går. Tick tack...

Nu har en tredje uppdatering skett i ärendet angående urdragning eller ej. Det är Axberg som i grevens tid kommit in med betalningen av serieavgiften. Hammarby och Vänersborg lyser fortfarande med sin frånvaro.

Jag sitter som på nålar, när kommer beskedet? Vilket besked kommer? Kommer både dam och herr att dras ur eller kommer bara ett lag dras ur (beror ju på hur mycket pengar man lyckats samla in). Kommer båda bli kvar?

Det jag kan förundras över är att nyheten senast är uppdaterad 2009-09-01, 07:45. Om man nu har noterat att Axberg betalat sin del men inte de andra, varför släpper man då inte nyheten att; "Tyvärr, Hammarby och Vänersborg har inte betalat sin serieavgift trots generös flytt av deadline. Lagen dras därför ur seriespelet 09/10"?

SIBF skriver ju faktiskt i sitt meddelande att lagen "... kommer att dras ur med omedelbar verkan om pengarna inte är SIBF tillhanda senast den 31/8 2009". Därför undrar jag varför man inte redan nu går ut och meddelar den bittra sanningen. Man har ju gjort en uppdatering idag, efter det att deadline gick ut (vilket den alltså gjorde inatt, midnatt 31/8 2009).

Om, jag skriver OM, detta sker - att Hammarby dras ur... Oj oj oj vilken skandal. Sanslöst helt enkelt. Kan då Hammarbys förtroendevalda visa sig utomhus? Kan de se Södermalms innebandyfrälsta i ögonen? Kan de morsa på en grön/vit?

Vi får se sa den blinde...

Läs mer >>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar