måndag 31 augusti 2009

Hammarby har ännu ej betalat, 15:55.

Idag är "ny" deadline för Hammarby, Axberg, Vänersborg, Storvreta Ungdom och Örebro att betala in serieavgiften för seriespel 09/10. Det har under de senaste dagarna skett uppdatering av nyheten som ligger ute på innebandy.se.

Där meddelas att Örebro och Storvreta Ungdom nu har betalat avgiften och är således klara för seriespelet, ingen urdragning ligger längre som en risk för dessa två lag.

Vad det gäller de övriga så kvarstår risken. Det mest intressanta är att se hur Hammarby agerar. Jag har hört att det kostar 45000 kr för ett Div2 -lag i herrserien och lika mycket för ett Div1 -lag på damsidan (Hammarbys situation ser ut precis så). Har de lyckats skramla ihop 90000 kr under helgen? Låt oss anta att de har lyckats skramla ihop 60000-70000. Vilket lag prioriteras då? Har lagen åtskiljda ekonomier? Är Styrelsen de som tar beslut? Är det den som lyckats få ihop slantarna som bestämmer vart de ska gå?

Som det känns nu så kommer de ej få ihop det. Jag antar dessutom att SIBF får svårt att backa om det skulle visa sig att pengarna kommer in på exempelvis onsdag. Tycker att de har varit väldigt tydliga med sitt hot om urdragning. Är detta i så fall "sista spiken i kistan" för Hammarby och dess seniora lag?

Imorgon vet vi...

Läs mer >>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar