måndag 28 september 2009

Kommentarer om Sthlm H3

Vaxholm - Jakobsberg, 3-4
Oj vilken skalp för Jakan. Att slå Vaxholm i IF hallen är starkt. Jakan verkar ha ett bättre manskap än vad jag trodde inledningsvis. De har gått bra så här initialt i serien. Vaxholm som jag tycker spelar en rolig innebandy hoppas jag ska vara med och kriga om en topplacering.

Sollentuna - Bro, 8-6
Vad hände här? Kom igen nu Bro?! Sollentuna tvålar till laget med klart vassaste offensiva värvningarna (ja, jag räknar backen Hjärtner som en offensiv kraft). Sollentuna's Anta har uppenbarligen lyckats i sin coaching, men hur länge håller det?

Kungsängen - Vendelsö, 8-6
Nykomlingsmöte som inte kunnat sluta på annat vis. Hemmaseger för det skickliga men oerfarna Kungsängen. Vendelsö kommer bli årets "Tumba". Blir svårt för dem att plocka poäng. De blir slagpåsar och åker ur. Därför blir det lite av en "måste-match" för samtliga lag då de möter Vendelsö.

Hammarbyhöjden - Salems, 7-5
Höjden sätter dit Nieminens Salem och känner sig säkert ganska nöjda med det. Återigen släpper Salem in sju kassar (tredje matchen i rad nu). Med ett sånt försvar vinner man inga matcher. Poänglösa efter tre omgångar. Hmm, det sätter sig säkert i det Salemskt stolta psyket. Blir svårt för dem nu. Har Kungsängen i nästa fight.

Bele - Värmdö, 8-6
Bele är på gång, tre matcher - tre vinster. Kul för dem att få starta bra tycker jag. De har ambitioner och de har viljan. Dessutom verkar de ha ett riktigt bra lag i år. Inga gamla stötar från förr, nya krafter, nya röster och nya duktiga, yngre spelare. Bra där. Värmdö gör i och för sig sex kassar, cred för det.

Orminge - SB Innebandy, 9-7
Jaha ja. Har Orminge gett sig fan på't? Ska de tillbaka på momangen. Det verkar så. Att spöa SB är en skalp och för det ska man vara stolta. SB med sitt äckligt diciplinerade försvar och sina blixtsnabba spelvändningar (typ "vinst varje gång") är svåra att möta. Bra där Orminge!

2 kommentarer:

  1. Kul för Jakan och sollentuna, det trodde man inte. Och Kungsängen obesegrade ännu trodde man kan ske inte heller. men läser man deras matchreferat så är det tydligen en spelare som har legat bakom både poängen mot Sollentuna och upphämtningen mot Vendelsö. Så Kungsängen kanske får hålla i sina spelare innan nån annan klubb får upp ögonen.

    SvaraRadera
  2. kan det varit ejdan som skrivit detta inlägg för att värva bort sig själv från kungsängen lr....

    SvaraRadera