torsdag 17 september 2009

IBM's tips av herrarnas Div2 ÖS

Så har då IBM tippat färdigt i de olika serierna. I Div2 ÖS har man naturligtvis tippat Hammarby på plats nummer 1 (se nedan).

Är det någon som är förvånad? Är det objektivt? Hänger de upp tipset på "Micke Karlsson till Bajen" (som de förövrigt slutat rapportera om, kanske Kenta slutat mata dem med inside info).

Det ska bli oerhört spännande att se hur Hammarby lever upp till detta favoritskap. För man har ju verkligen stuckit ut hakan och fått draghjälp av IBM. Snacka om att sätta press på sportchef, på tränare, på spelare och övrig ledning. Man riskerar ett riktigt platt fall. Frågan är om inte ödmjukhet hade varit bättre så att fallet inte blir så hårt, om och när det inträffar.

Jag kommer följa Bajen med spänning. Tror de skapat sig en situation där alla kommer jubla åt varenda förlorad poäng. Är det bra, ja kanske? Eller, nä, kanske inte?

IBM's tips av herrarnas Div2 ÖS

Plats 1: ? (Hammarby, "På liv och död's" anmärkning)
---------------------------------------
Plats 2: Södertälje IBS
Plats 3: Huddinge IBS
Plats 4: Farsta IBK
Plats 5: Bollstanäs SK
Plats 6: Storvreta Ungdom IBK
Plats 7: Åkersberga IBF
Plats 8: Duvbo IK
Plats 9: Nynäshamns IBK
---------------------------------------
Plats 10: Sundbybergs IK
Plats 11: Täby FC
Plats 12: Gottsunda IBF

Läs mer >>

5 kommentarer:

  1. Alla kommer att jubla!Inte jag iallafall,tycker det är precis vad innebandyn behöver om den skall fortsätta öka på det sportsliga och publika planet.Hammarby är det enda lag som har ett namn att komma med,just nu tyvärr det enda!Hammarby behövs högre upp i seriesystemet,hoppas dom kommer ända upp.

    SvaraRadera
  2. Fattar inte att vi ska va emot Hammarby!
    Nu händer det nått i innebandyn. Självklart så måste tipset på Bajen va att Micke spelar där den här säsongen.

    Vad finns det att skriva om Micke Karlsson nu? Ärendet ligger väl hos förbundet eller hos några advokater nu?

    /Hans

    SvaraRadera
  3. Klargörande kommer här. Det är bra att Hammarby försöker ta sig uppåt i seriesystemet. Det är bra att Hammarby är kontroversiella och gör uppmärksammade värvningar. Det är bra att Hammarby sticker ut hakan och använder sig av vassa armbågar.

    Det som är mindre bra är att IBM inte kritiskt granskar dem och deras uttalanden, precis som de gör med så många andra föreningar, vilket de också ska göra. Det sänker IBM's trovärdighet - anser jag.

    Det som är mindre bra är Hammarbys organisation och förmåga att bedriva föreningsliv. Seriöst så kan jag säga att jag känner till och har hört talas om flera fall där folk rent ut sagt farit illa i Hammarby. Det är på många stolar i föreningen inkompetenta människor (åtminstånde tidigare säsonger). Det sänker Hammarbys rykte, varumärke och trovärdighet - anser jag.

    Summa summarum: Hammarby rör runt i grytan och allt detta ger bloggskrivningsunderlag till nördar som mig själv till exempel, vilket är bra - anser jag ;)

    SvaraRadera
  4. Ha ha ha, jag är samma som du, "Anonym".

    SvaraRadera