måndag 24 augusti 2009

Kommande träningsmatcher

Imorgon, tisdag 25/8 var det tänkt att Nynäshamn skulle möta Orminge i en träningsfight. Denna är nu inställd av Nynäs tränare pga "sjukdomar och skador" och pga att "vi inte får ihop ett lag till på tisdag".

Nynäs sportchef säger en annan sak. Hmm. Han meddelar att matchen (plus en till som var planerad denna vecka) ställs in pga att "gruppen inte svarar på detta hårda matchande", att man satsar på "bra träningar istället och att ena gruppen".

Jo jag tackar jag. Det är inte alltid lätt att få ihop "laget" då det består av många nyförvärv. Alla ska hitta sin roll och sin plats i gruppen, en utmaning för vilken tränare som helst (ni får ursäkta om det blivit mycket Nynäs i bloggen men de är väldigt aktiva och det finns mycket info om/från dem, därav rapporteringen om dem).

Duvbo tar emot Älvsjö AIK i Hallonbergshallen tisdagen den 25/8 20:30. Tror båda lagen vill testa nya spelare och nya sätt att spela. Vem passar var? Vilka är de första 10 gubbarna? Vilka aspirerar på att ta plats i minst en 3:e femma? Kan bli en kul tillställning, även om svaren på ovanstående frågor inte lär bli besvarde till hundra procent. Älvsjö brukar stå för speed och offensivt spel. Duvbo brukar stå för kampvilja, tjurighet och tuffhet. Spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar