söndag 6 september 2009

Vad håller de på med, IBK Handen?!

IBK Handen (Div1) har sparkat tränaren Krister Carlsson via SMS. Det verkar vara oerhört toppstyrt i Handen då ordförande Anders Pettersson ihop med sin styrelse avsätter A-lagstränaren via SMS, och tar tränar/coach -rollen själv?!

Jag ska sanningsenligt säga att jag aldrig hyst någon större respekt för denna Pettersson's innebandykunskaper. Vem är han, vad kan han, vad har han gjort, när kom han? Har hört att han är "Mr Handen", baserat på vad undrar jag? Gamla meriter?

Blotta närvaron av honom ger inte direkt ett seriöst intryck där han i sitt heavy metal pannband glider runt i långt stripigt hår med hästsvans likt en apacheindian. Att ha honom som både ordförande och A-lagscoach lär inte ge Handen de bästa förutsättningarna då nya lag ska startas och duktiga spelare ska värvas.

Jag menar alla dessa spelare lär ha andra lag och förebilder att ty sig till. Tyvärr är det nog så att man dömer hunden efter håren då man letar förening. Man väljer förening utefter hur man i sin första kontakt upplever seriositeten. Då gäller det att ha ett ordnat yttre för att visa på ordning och reda och, kära läsare, det börjar faktiskt i hur du uppträder i klädstil, utseende och attityd.

Där har ni min syn på saken.

Vem vill i framtiden stå som A-lagscoach i denna förening då ordföranden helt plötsligt få för sig att ta över laget?

Läs mer här >>

4 kommentarer:

  1. Har hört att deras första val till Center är på väg till Nynäshamn !
    Intressant

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha. Ja du ser... Det rör på sig, i negativ bemärkelse (sett med Handenögon alltså). Kan aldrig vara bra att ha en förening där folk sitter på för många stolar. Nynäshamn däremot är ju klara i sin organisation och i sina roller. En seriös förening. Lycka till till centern vem han nu är.

    SvaraRadera
  3. Haha...kul skrivet. Man ser ju direkt att du inte har någon koll över huvudtaget! Du har inte kommenterat Nynäs så det ska jag inte klandra dig för men den organisationen är inte ett dugg bättre än Handens.
    Handen kanske i många ögon framstås som oseriös, men kan informera dig om att den organistionen är väl utvecklad och de har stenkoll på allt de gör. Skulle vilja lyfta fram Anders Pettersson som en av de bästa vad gäller organisation av en förening. Han är en stor kommunprofil i Haninge och innebandyn i Haninge har honom att tacka för mycket!

    SvaraRadera
  4. Hur gick det den här säsongen då nynäs med sin grymma organisation åkte ur div2 å handen med en innebandytränare utan några innebandykunskaper tog sig till allsvenskan å va en 1p från 5eplatsen bra koll du verkar

    SvaraRadera