torsdag 13 augusti 2009

Herr 3, Stockholm

Det ska bli kul att se årets Herr 3 i Stockholm. Kan Orminge ta ny fart efter en usel H2-säsong bakom sig? Detsamma gäller Värmdö? De kommer vara respekterade av samtliga pga förra årets serietillhörighet och därmed alltid möta taggat motstånd. Såg dessa lag förra sessen och var inte impad. Tror många lag i Herr 3 kan ta poäng från dessa ny-nedflyttade lag. Värvningarna inför 09/10 ser inte särskilt imponerande ut heller. Men man vet aldrig vad som sker på intern nivå.

Övre halvan tror jag blir...

- Bro, för sina bra värvningar. Har tålamodet och humöret emot sig (kanske pga för ärrade spelare som tar sig själva på för stort allvar).

- Vaxholm, för sitt sköna "go" i laget. Ett lag som spelar hela matchen och som besitter en hel del vinnarskallar, Göranssons flytt till Norge bör ej påverka.

- Salem, för sitt hat att förlora. Varning dock för coach MN's humör som ju alltid är fullkomligt onyanserat. Kan han hålla låg profil och få sina bryt i omklädningsrummet istället så kommer det hjälpa laget i positiv riktning.

- Hammarbyhöjden, för sin otroligt ödmjuka och sköna söderstajl. Har mycket garv och ett gäng vinnarskallar som hatar att förlora.

- Bele, För sin utrensning av det äldre gardet. Kan få problem med coach Jonsson's inrutade spel år ut o år in, har dock fått in nytt tränarblod och nya, unga spelare (äntligen). Med rutin och nytt blod kan det räcka till serieseger men man måste prestera bra i samtliga matcher (vilket hör till ovanligheterna).

Nedre halvan tror jag blir...

- Sollentuna, för sin alltför gamla trupp. Det verkar svårt att värva i Sollentuna vilket inte direkt gynnar laget. Kapten Tony börjar bli lite trött och mossig (men har en härlig glimt i ögat). Kan laget prestera i match efter match? Tror inte det.

- Jakobsberg, vad har de kvar? Vad har kommit in? Har tappat Jonas och Börje som ju varit tongivande i poängligan. Är Fraggel kvar som en pådrivare och entusiast? Besitter dock seriens skönaste och mest sansade Kapten.

- Kungsängen, för sin alltför unga och orutinerade trupp. De har ett bra spel då de ger sig fan på det, men kan ibland bli lite för "valpiga". Ska sägas att min info här inte är helt hundra.

- Värmdö, av de anledningar jag listar i inledningsstycket.

- Orminge, av de anledningar jag listar i inledningsstycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar