torsdag 13 augusti 2009

Herr 2, Östra Svealand

Detta känns som en öppen historia även om Hammarby varit väldigt offensiva i sina värvningar. Med all medial uppmärksamhet så kommer de givetvis ha en enorm press på sig. Men men, de namn de fått in kan och bör hålla. Nu pratar vi dock om Bajen och i den föreningen kan allt hända. De har inte den riktigt gedigna innebandykulturen. Sorry söderbröder men det kan knyta sig och det kan bli frustration. Sker detta och de mer meriterade spelarna väljer att gå mitt i säsongen pga av t.ex. organisationsproblem - ja då står de där. Men som sagt, här och nu på pappret så ska de vinna.

Utmanare bör vara Huddinge (har dock tappat många tongivande spelare så som Hellström, Kahn, Mbanza), Farsta (har dock tappat poängkungen Tommy), Storvreta ungdom (har värvat bra och har en hög lägsta nivå) och Södertälje (utan motivering). Höjer också ett varningens finger för Nynäshamn (stark organisation, bra nyförvärv och få tapp). De får bli min joker i leken.

En del har pratat om att Ackers skulle vara en utmanare men jag förstår ärligt talat inte varför? De tog noll poäng förra sessen i Div 1. Kom igen, vad har de i sitt lag som skulle kunna göra dem till toppfavoriter? Jag kan i alla fall inte se det.

Åker ur gör Bollstanäs, Gottsunda och Täby. Lämnas utan kommentar gör Duvbo och Sumpan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar